Der findes efterhånden mange typer af investeringer, du kan lave. Hvis du har læst med herinde i et stykke tid, så har du nok fået appetit for investering. Derfor har vi lavet denne lille oversigt med små beskrivelser, hvor vi kommer ind på forskellige ting, som du kan investere i.

 

Måske har du allerede investeret i nogle af de nedenstående ting. Hvis dette er tilfældet, så kan du bare springe det pågældende afsnit over. Derudover er der ingen der ved, hvordan fremtiden ser ud. Vi kommer ikke med specifikke anbefalinger til investeringer herinde. Vores liste skal bare give dig inspiration, og så skal du selv handle på baggrund af dine egne overvejelser og konklusioner.

 

Har du aldrig investeret før, så bør vi nævne, at der ikke er nogen garantier ved investering. I værste tilfælde kan du miste dine penge. I det bedste tilfælde kan du tjene en masse penge. Kort sagt så er der en risiko ved alle former for investeringer, og du skal både være klar over den samt acceptere den, før du investerer.

 

Krypto

Krypto er en af de mest populære investeringer lige p.t. Hvorfor? Det kan skyldes, at kurserne er meget høje – næsten højere end de nogensinde har været. En anden grund kunne være øget opmærksom på disse valutaer.

 

Hvis du ikke ved, hvad en kryptovaluta er, så vil vi lige kort forklare dig det. Du kender en almindelig valuta, f.eks. danske kroner, som du kan bruge i butikker og andre steder. Staten bestemmer, om denne valuta er gyldig og bør accepteres i Danmark. Dette sker ved lov. Kryptovalutaer er helt anderledes. De er valutaer, men ingen stat står bag. Alle kan anvende dem, og ingen kan stoppe dem.

 

Lyder det ovenstående som noget med gode fremtidsudsigter, så invester i krypto i dag og lad kryptovalutaer blive en del af din portefølje. Bare lige for god ordens skyld, så nævner vi lige, at investeringer i disse valutaer er forbundet med meget høj risiko. Hvis du er interesseret i ether, så bør du nok læse mere om, hvordan køber man ether her.

 

Udlån

Du kan låne penge i banken og betale renter, men du kan også låne dine penge ud til andre og få renter for det. Du tænker måske, at det kan være svært at finde folk, der vil tage imod dine penge, men sådan behøver det ikke at være. Det er faktisk et meget udbredt koncept, og mange benytter sig af det. Det hedder peer-to-peer lending, og du kan meget nemt komme i gang.

 

En af fordelene ved at anvende en peer-to-peer lending platform er, at du kan sprede din risiko ud på mange forskellige lån. Du kan låne et par euro ud til mange mennesker, fordi lånet bliver delt op mellem dig og mange andre på samme platform. Tilbagebetalingerne sker direkte til din konto derinde. Du kan tjekke Mintos ud, hvis du ønsker at investere i denne form for investering.