Tag dine medarbejdere eller dit team med på kursus- og konferencecenter og hold dit næste møde i skønne omgivelser. Når der er behov for at komme væk fra kontoret og ryste medarbejderne sammen eller skabe fokus på en større opgave, er et møde med overnatning en perfekt løsning. Det at samles i andre omgivelser end kontoret gør nemlig, at du opnår medarbejdernes fulde opmærksomhed og fokus på formålet med at være samlet. Afhold møde på et kursus- og konferencecenter, der kan tilbyde ideelle faciliteter og dejlig mad og atmosfære for dig og dit team.

Hvorfor skal jeg tage på teambuilding?

En af de store fordele ved at holde teambuilding på et kursus- og konferencecenter er, at stedet tilbyder de perfekte rammer til teambuilding, møder, måltider og socialt samvær. I mange virksomheder sker der ofte udskiftning af ledere og medarbejdere. Derfor er det vigtigt at investere noget kvalitetstid i at lære sit nye team at kende. Det gør du bedst ved at tage et par dage ud af kalenderen og lave nogle fælles aktiviteter i teamet. På den måde kan I nemmere lære jeres styrker at kende både som et team og som individ uden at blive forstyrret af hverdagens afbrydelser på kontoret.

Plads til de helt store arrangementer

Det er ikke kun i mindre teams, at det kan være nødvendigt at lave teambuilding og tage på konferenceophold væk fra kontoret. Når en virksomheds strategi skal lanceres, eller der skal holdes den årlige sommerfest, kan der være behov for et konferencested, der kan have plads til alle medarbejdere fra hele landet. Vælg et kursus- og konferencecenter på Fyn, så er der nogenlunde lige langt for medarbejdere at køre fra Jylland som, hvis man kommer fra Sjælland. Der findes mange smukke steder på Fyn og konferencesteder, der har plads til over 100 overnattende gæster.

Gør noget godt for dine medarbejdere og øg tilfredsheden

Flere og flere medarbejdere skifter arbejdsplads. Det koster langt mere at rekruttere og ansætte en ny medarbejder end at fastholde en dygtig medarbejder. Derfor er det vigtigt for enhver virksomhed at pleje medarbejderne og skabe øget tilfredshed på arbejdspladsen. Inviter medarbejderne på teambuilding og middag på et lækkert konferencehotel. Det vil uden tvivl påvirke dine medarbejderes trivsel og glæde på arbejdspladsen, at de får mulighed for at dyrke det sociale sammenhold og få nogle uforglemmelige oplevelser sammen.

Bestil en konferencepakke til lige netop jeres behov

Du kan vælge mellem forskellige konferencepakker afhængig af, hvor lang tid I skal være samlet, og hvad jeres program skal bestå af. Konferencehotellet sørger for alt, fra I ankommer til I tjekker ud. Lækker og frisk mad, drikke og mellemmåltider betyder utrolig meget for, at alle deltagerne får masser af energi i løbet af dagen. Konferencemad er af høj kvalitet og kan tilpasses kursisternes behov, såfremt der er nogen, som er vegetar, veganer eller har andre behov. Få strikket en perfekt konferencepakke sammen til en samlet pris, og få det bedste ud af jeres ophold, når I afholder møder i skønne omgivelser.