Aktiemarkedet er inde i en voldsom udvikling for tiden. Inden corona og ingen krig snakkede eksperter om, hvorvidt markedet var på vej ind i en ny krise. Det var hverken corona eller en krig, som eksperterne havde lugten lunten af.

Det var boligpriserne. Frygten steg for endnu en boligboble. På nuværende tidspunkt er den frygt glemt. Erstattet er den af en frygt for vedvarende krig og dennes indflydelse på markedet.

Her i artiklen får du tre bud på aktier, som er robuste nok til at kunne overleve krisen.

Ingen olie- og gas-aktier

Olie- og energimarkedet er inde i en virkelig turbulent tid. Man skal ikke blot være meget vidende for at søge ind på det marked lige nu, nok også en smule dumdristig. I stedet kunne du skyde dine penge hen mod bavarian nordic aktie.

Bavarian Nordic har igen og igen vist, at de kan stå distancen, når fundamentet begynder at ryste under dem. En god langtidsinvestering.

En anden fantastisk langtidsinvestering er tesla aktie. Tesla laver ikke blot raketter, som de vil skyde til Mars. Ej heller, er Tesla blot brand, der hænger bag den karismatiske Elon Musk, når han træder frem på tv-skærmene.

Nej, Tesla laver biler på el. Hvis vi har lært noget som helst over de sidste 3-4 uger, er det, at vi skal væk fra olie og gas. Vi hen mod en verden, der kører på grøn energi. Både for fremtiden, men også for slippe for at skulle betale til Putin, Qatar eller Saudi Arabien. Fremtiden er grøn.

Solide vindere i krisetider

Ukraine og Rusland står for en hel enorm stor produktion af hvede, majs og olie, som nu kan blive komme til at mangle flere steder på kloden. I krisetider bliver man pludselig opmærksom på, at vi i den moderne verden er forbundne og ikke sådan lige kan undvære hinanden.

Derfor vil en investering i en af disse lidt faretruende markeder nok ikke være den klogeste ide. I stedet kan du investere i en lundbeck aktie. Medicinalfirmaer som Lundbeck vil vi altid have brug for. Medicin vil aldrig blive ramt af sanktioner.