Når du bygger dit drømmehjem er der særligt en ting, der er vigtig at tage stilling til. Nemlig dine gulve. Gulve kan være altafgørende for, hvordan du oplever et rum, og det kan gøre hele forskellen for dit hjem, hvilket gulv du vælger. Plankegulve udstråler på æstetik og kvalitet, og med plankegulve giver du dit hjem et udtryk, der ikke fås med andre gulve. Det er meget godt, men er plankegulve ikke uhyre dyre? Nej. Det behøver de ikke at være, og du behøver ikke lede længere, for vi har nemlig billige plankegulve til dig.

Hvilket gulv skal jeg vælge?

Hos TræGulvCentret har vi et stort udvalg af billige plankegulve, og der er noget for enhver smag. Vi forhandler nemlig Wiking Gulve, som i dag er en af Danmarks største producenter af billige plankegulve. Så langt så godt, men der er stadig en hel masse, du skal tage stilling til. Et plankegulv er nemlig ikke blot et plankegulv. Plankegulve fås i et hav af forskellige materialer og udtryk, og det er vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, før du vælger dit gulv. Heldigvis kan du finde det hele lige her hos os. Wikin Gulve producerer plankegulve i både eg, ask, fyr, douglas, bøg og gran, så du kan være helt sikker på at finde gulvet, der fuldender din indretning og dit hjem.

Mange faktorer

Når du vælger et gulv skal du være opmærksom på, hvilket udtryk du gerne vil have, det skal have. Én ting er det naturlige materiale og de forskellige træsorter, der findes. Men gulvene kan også behandles på måder, der giver dem helt unikke udtryk. Vil du for eksempel have dem behandlet i naturolie? Eller i hvid matlak, der giver dit rum masser af lys og lethed? Du kan også få det farvet med gråolie, hvis det er det, du er til.

Ja, der er masser at tage stilling til. Heldigvis står du ikke alene med dit valg. Hos TræGulvCentret hjælper vi dig gerne til at træffe det rigtige valg for dig med professionel rådgivning. Du kan kontakte os allerede i dag til en uforpligtende snak om, præcis hvad du leder efter. Du kan både ringe til os eller sende en mail, og så bestræber vi os på at svare inden for få timer.

Du kan også starte din rejse med at surfe rundt på vores hjemmeside og se vores store udvalg af plankegulve.