Hos Littlerecycle.dk kan du købe brugt babytøj og børnetøj fra mere end 100 forskellige mærker, som er kvalitets tjekket. Alt vores brugte babytøj og børnetøj bliver regelmæssigt tjekket efter for huller og pletter, så vi kan være sikre på at du for noget rigtig lækkert brugt børnetøj hjem til dig. Hos os kan du finde brugt børnetøj fra wheat, molo, vrs petit, 808 og mange flere mærker. Ja vi har faktisk brugt børnetøj fra mere end 100 forskellige mærker og i mange forskellige prisklasser, så vi altid kan garantere at vi har noget brugt babytøj eller brugt børnetøj som du kan få hjem til dig hurtigt og nemt. Der er mange der bliver skræmt når de tænker på at købe brugt babytøj eller børnetøj online, da de så ikke kan få lov at se tøjet og mærke på det, og måske forstiller sig at der er mange pletter eller brugsmærker i tøjet, men der har vi lavet vores koncept sådan at du altid har 14 dages returret når du køber brugt børnetøj online hos Littlerecycle.dk, så skulle det ske at vi har overset en lille plet eller lille hul, så er det bare med at sende det retur igen, så du kan få dine penge tilbage for den del.

 

Ved at købe brugt babytøj og børnetøj hos Littlerecycle.dk så sparer du både mange penge, men du hjælper også miljøet. Tøj produktionen er en af de største miljø synder der er og hvis vi ønsker vores børn en god fremtid, så er det helt klart en af de synder vi skal gøre noget ved. Derfor har vi lavet Littlerecycle.dk hvor man kan købe og sælge brugt babytøj og børnetøj hurtigt og nemt.

 

Hos Littlerecycle.dk elsker vi brugt babytøj og brugt børnetøj, og derfor kan du finde mere end 2000 forskellige styles af tøj allerede nu hvor vi kun har været åbent i en måned, vi arbejder hver dag på at gøre vores koncept bedre for både køber og sælger. Jeg håber du vil prøve at give os en chance, du vil hvertfald ikke blive skuffet.

 

3 gode grunde til at købe brugt babytøj og brugt børnetøj

 

  1. Spar mange penge

 

  1. Giv dine børn en bedre fremtid

 

  1. Find et stort udvalg online og køb med fri fragt hos Littlerecycle.dk

 

Se hele vores store udvalg af brugt baby og børnetøj her.